Fysiotherapie
Vergoedingen en tarieven

Vergoedingen

Fysio-Fit heeft met de meeste verzekeraars een contract afgesloten. De voorwaarden, tarieven en vergoedingen verschillen per verzekeraar. Alle verzekeraars bieden naast de basisverzekering de mogelijkheid voor het afsluiten van een aanvullende verzekering waarbij meer of hogere kosten gedekt worden.
Neem voor de meest relevante informatie over vergoedingen eerst contact op met uw verzekeraar. Voor meer informatie of advies omtrent uw vergoedingsmogelijkheden kunt ook contact opnemen met onze praktijk.

In 2019 hebben wij geen contract afgesloten met zorgverzekeraar de Friesland en zorgverzekeraar Caresq (Besured, National Academic, Promovendum en Aevitae EUCare). Heeft u bij één van deze verzekeraars een verzekering afgesloten dan dient u de kosten van behandeling zelf te voldoen en vervolgens in te dienen bij uw verzekeraar voor eventuele vergoeding.

Via de deze link vindt u het overzicht van de gecontracteerde zorgverzekeraars voor Fysio-Fit Hapert.

Tarieven

Hieronder volgen de tarieven indien de behandelingen buiten de contracten met de verzekeraar vallen. Dit is de prijslijst vanaf 1 januari 2019 met wijzigingen onder voorbehoud.

Zitting, per afspraak€ 34,60
Screening, per afspraak€ 23,00
Intake en onderzoek na screening€ 49,30
Intake en onderzoek na verwijzing€ 49,30
Manueel therapie, per sessie€ 47,20
Oedeemtherapie, per sessie€ 49,30
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek,

incl. verslag aan de arts
€ 67,00
Lange zitting€ 51,90
Toeslag voor uitbehandeling€ 14,70
Inrichtingen toeslag€ 14,70
Niet nagekomen afspraak€ 21,00

Afspraak maken

U kunt zich bij ons met én zonder verwijsbrief van de arts aanmelden. Het is van belang dat u aangeeft wat uw klacht is. Wij plannen een afspraak met u in en bieden u een eerste afspraakmogelijkheid binnen twee werkdagen of op een later, passend tijdstip. Bij de eerste afspraak krijgt u een met handige informatie mee naar huis. Wat moet u bij de eerste behandeling meenemen:

  • Uw verzekeringspasje en identiteitsbewijs
  • Een handdoek
  • Eventueel de verwijsbrief van de arts