Welkom bij onze praktijk

Welkom bij Fysio-Fit Hapert. Wij zijn een moderne praktijk voor fysio- en manuele therapie met ruime behandelkamers en een goed ingerichte oefenruimte. Een persoonlijke benadering en aandacht voor uw klachten staat bij ons centraal.

In onze praktijk kunt u onder andere terecht voor manueel-, sport- en oedeemtherapie, alsmede voor algemene fysiotherapie. Daarnaast zijn de therapeuten op verschillende vlakken specifiek geschoold. Klik hier voor onze specialisaties. Onze fysiotherapeuten ontvangen u graag in onze ruime behandelkamers en er staat een comfortabele oefenruimte tot uw beschikking. 

Ons Team

Onze praktijk is aangesloten bij FysioVisie, de vereniging van samenwerkende fysiotherapiepraktijken in Zuidoost-Brabant. Onze deskundige en gediplomeerde medewerkers behandelen uw klachten volgens wetenschappelijk onderbouwde, efficiënte behandelrichtlijnen.  Alle fysiotherapeuten houden hun kennis en kunde up to date door continue scholing waardoor zij ingeschreven zijn in het centraal kwaliteitsregister fysiotherapie.
Arlinda

Samenwerking

Fysio-Fit Hapert werkt samen met onderstaande partijen om kennis en kunde te verbeteren en te verbreden.

Fysio-Fit Hapert is aangesloten bij de vereniging van samenwerkende fysiotherapiepraktijken FysioVisie in Zuidoost-Brabant.

Door intensief samen te werken benutten Fysiovisie praktijken elkaars kennis en specialisaties optimaal.

Fysio-Fit Hapert en Osteopathie Hapert werken nauw samen onder één dak. De korte lijntjes maken overleg en samen onderzoeken of behandelen waar nodig, mogelijk.

Fyzio-Lin bekkenfysiotherapie. Begeleiding bij bekkenklachten, ongewild urineverlies, bekkenpijn rondom zwangerschap, verzakking van de baarmoeder, operatie aan de prostaat, problemen met ontlasting en bedplassen.

 

Jong Coaching voor coaching van kinderen en gezinnen met creatieve of lichamelijke oefeningen, traumaverwerking (EMDR) en in  spelen op de gezinsdynamiek.

 

MOM-FIT biedt gespecialiseerde fysiotherapie voor klachten rondom de zwangerschap & bevalling. Daarnaast biedt Mom-Fit verschillende workout’s, know-how lessen & massages

Anika van Hout behandelt klachten in het lichaam die verergerd worden door lopen, staan en fietsen. Bijvoorbeeld bij sporters, maar ook bij kinderen en bij mensen met bijv. reuma. Daarbij blijf ik altijd oog houden voor het geheel.

Afspraak maken

U kunt zich bij ons met én zonder verwijsbrief van de arts aanmelden. Het is van belang dat u aangeeft wat uw klacht is om u bij de juiste therapeut in te plannen.
Wij plannen een afspraak met u in en bieden u een eerste afspraakmogelijkheid binnen twee werkdagen of op een later, passend tijdstip. Bij de eerste afspraak krijgt u handige informatie mee naar huis. Wat moet u bij de eerste behandeling meenemen:

  • Uw verzekeringspasje en identiteitsbewijs
  • Een handdoek
  • Eventueel de verwijsbrief van de arts