Skip to content

Ortopedische revalidatie​

Ortopedische revalidatie 

Testen, Triggeren, Tapen en Trainen en is gebaseerd op de nieuwste anatomische inzichten. Eerst wordt geTest wat vermindering van de pijn geeft of verbetering van de bewegingsuitslag. Vervolgens wordt dit geTriggerd in de geteste richting (het losmaken van het bindweefsel, de spieren en de gewrichten). Daarna wordt dit gestuurd door een Tape in de geteste richting aan te leggen, dit zorgt voor lange nawerking van de behandeling. En uiteindelijk wordt dit verder geTraind om het behaalde resultaat in te slijpen én voor een blijvend resultaat te zorgen.

De methode is een totaalconcept: In het lichaam zit alles met elkaar in verbinding, hierdoor heeft deze methode ook invloed op het hele lichaam. U voelt u direct losser en lekkerder in uw lijf.

Afspraak maken

U kunt zich bij ons met én zonder verwijsbrief van de arts aanmelden. Het is van belang dat u aangeeft wat uw klacht is. Wij plannen een afspraak met u in en bieden u een eerste afspraakmogelijkheid binnen twee werkdagen of op een later, passend tijdstip. Bij de eerste afspraak krijgt u een met handige informatie mee naar huis. Wat moet u bij de eerste behandeling meenemen:

  • Uw verzekeringspasje en identiteitsbewijs
  • Een handdoek
  • Eventueel de verwijsbrief van de arts